Maska Charlieja Sheena najpopularnejša

Foto: www.spirithalloween.com Charlie Sheen Foto: www.spirithalloween.com Charlie Sheen
Noč čarovnic je vse bližje in zato je tudi mrzlica nakupovanja kostumov vse večja. V Ameriki največji hit predstavlja maska Charlieja Sheena, ki kar leti s prodajnih polic.
Oglej si celoten članek

Težavni igralec, ki je zadnje mesece tabloide polnil zaradi spora s producenti serije Dva moža in pol, je najpopularnejši med maskami za noč čarovnic. Poleg Charlieja so velik hit tudi kostumi Lady Gaga, Katy Perry in kostum lanske zmagovalke med maskami – Snooki iz šova Jersey Shore.

Če se želite tudi vi za en dan preleviti v težavnega Charlieja, boste morali za masko odšteti slabih dvajset dolarjev (približno 15 evrov), naročite pa jo lahko prek spletne strani Spirithalloween.com. Za še boljši učinek si razmršite lase, v usta dajte cigareto in kostum bo popoln.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.