Maska, ki zares odpravi podočnjake

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nova, prozorna maska napne kožo pod očmi in odpravi podočnajke.
Oglej si celoten članek

Ameriško podjetje, s katerim sodeluje tudi Jennifer Aniston, je razvilo nov način zakrivanja in odprave podočnjakov oziroma zabuhlosti okrog oči.

Gre za gel, ki ga nanesete na zabuhle dele in se nato strdi v tanko prozorno masko, ki napne kožo (deluje po enakem principu kot na primer hlačke za oblikovanje postave). Maska je fleksibilna in neopazna, koža pa lahko pod njo normalno diha. Zvečer oziroma ko maske ne potrebujete več, jo preprosto odstranite z obraza. Izdelek bo na police ameriških lekarn prišel v začetku marca, kdaj bo na voljo tudi na tej strani luže, pa za zdaj še niso razkrili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.