Maškare: Preobrazite se v Kim, žrtev roparjev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Veliko prahu je na internetu dvignila spletna trgovina, ki je naredila pustni kostum Kim Kardashian med ropom.
Oglej si celoten članek

Spletna trgovina Costumeish je na svoji spletni strani predstavila najnovejši kostum za čas noči čarovnic, ki je za Američane praznik, podoben slovenskemu pustu. Predstavili so kostum Kim Kardashian med pariškim ropom.

Za ceno 70 dolarjev si lahko kupite seksi kratko jutranjo haljo, črno lasuljo, prstan z ogromnim diamantom, sončna očala in vrv, s katerimi se lahko zvežete. Kostum so poimenovali kar "ameriška boginja glamurja".

"Kim je svoje življenje posvetila promoviranju ameriške dekadence, mladosti in hedonizma. A prestižno življenje in samohvala sta se ji maščevala, saj so jo letos napadli oboroženi moški v Parizu in ji ukradli nakit in njen notranji mir. To noč čarovnic se zabavajte kot kraljica družabnih omrežij z našim kostumom žrtve pariškega ropa," so ob kostumu zapisali na spletni strani.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.