Maske za mastno kožo

Foto: Žurnal24 Koža po zlati terapiji zasije kot zlato.
Paradižnik, med in ovseni kosmiči so prava izbira pri pripravi mask za mastno kožo. Predstavljamo tri preproste recepte.
Oglej si celoten članek

Medeni piling
Mastno kožo očistite z nežnim medenim pilingom. Veliko žlico medu zmešajte z dvema žlicama fino mletih mandljev in žličko limoninega soka. S pripravkom nežno očistite obraz, piling pa sperite s toplo vodo.

Paradižnikova maska
Najenostavnejšo masko za obraz pripravite iz zrelega paradižnika. Pretlačite ga kar z vilicami, mezgo nanesite na obraz, prekrijte z vlažno gazo in pustite učinkovati 20 minut. Masko sperite s toplo vodo.

Žita za lepšo polt
Za pripravo maske, ki bo mastno kožo nahranila in pomirila, potrebujete en rumenjak, žlico medu, žlico olivnega olja in pol skodelice ovsenih kosmičev. Masko zmešajte, nanesite na obraz in vrat ter pustite učinkovati od 15 do 20 minut. Tako kot vse ostale tudi to masko sperite s toplo vodo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.