MasterChef: Kandidat z izjavo do solz nasmejal sodnike

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Tekmovalci MasterChefa so tokrat morali pripraviti jedi za zabavo ob prihodu dojenčka – za "baby shower“.
Oglej si celoten članek

Tekmovalci so jedi pripravljali za nosečo Doro, ki pričakuje punčko. V uri in pol so pripravili slane in sladke dobrote, poleg tega pa so morali okrasiti tudi mizo. Moški so kuhali proti ženskam in izgubili. Pripravili so le 4 jedi, dekleta pa sedem … Čeprav so bile jedi deklet videti mnogo bolj slastne od moških, so bili sodniki nad moškimi kreacijami bolj navdušeni. A zmagovalca so na koncu določile prijateljice bodoče mamice.

Pokal za najboljšo izjavo tega tedna pa si je prislužil Ljubiša, ki je z odgovorom na vprašanje, ali je že slišal za tako zabavo, nasmejal vse okoli sebe. "Sem mislil, da se to otrok tušira,“ je izustil. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.