Masterchef Sašo: "Z očetom sva se drug drugemu izogibala“

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Zmagovalec MasterChef Slovenija Sašo Miljušević bi rad z očetom odprl restavracijo.
Oglej si celoten članek

Kuhar Sašo Miljušević, zmagovalec lanskoletnega Masterchefa, bi šel rad med gostince. Z očetom na Obali ali v naši prestolnici iščeta manjšo restavracijo, v kateri bi lahko "uresničila svoje vizije“.

"Rada bi odprla bistro, v katerem bi stregli domača kosila, pripravljena iz lokalnih in naravnih živil. Iščeva manjši prostor s parkiriščem, tako da bi lahko gostom jed skuhal in jim jo tudi postregel,“ je za Žurnal24 povedal Sašo in dodal, da bi bilo super, če bi bili v bližini kakšni poslovni prostori ali nakupovalni/športni center.

Oče mu ni zaupal

Sašo je za naš portal še razkril, da si pred leti ne bi mislil, da bosta z očetom poslovno sodelovala. Med njima so namreč vladala trenja. "Moj oče, ki je bil celo življenje gostinec, je upokojen, a pravi, da se počuti dovolj močnega, da mi pomaga in me še kaj naučil. Na začetku z njim nisem hotel delati, saj so bila med nama trenja. Ni mi zaupal, izogibala sva se drug drugemu. Odkar sem zmagal v Masterchefu, pa me gleda z drugačnimi očmi. Tudi mama je opazila, da je spremenil svoj odnos do mene. Mislim, da je sedaj zadnja priložnost, da združiva moči.“

Če kdo ve za prostor, ki bi ustrezal Saševim kriterijem, se mu lahko javi na Facebooku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.