MasterChef sodniki, pa niso vedeli tega!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
To vas bo šokiralo!
Oglej si celoten članek

MasterChef Slovenija je na Facebooku objavil posnetek, v katerem sodnike MasterChefa Luko Jezerška, Mojmirja Šiftarja in Karima Merdjadija sprašujejo, katero sadje vsebuje največ sladkorja.

Prvi se je oglasil Luka, ki je rekel, da je to banana. Mojmir je odgovoril, da je to mango, Karim pa je rekel, da kaki. A prav vsi so se zmotili, saj je pravilen odgovor grozdje. 

Pod videoposnetkom so številni komentirali: “Če ne bi bil hec, bi bilo žalostno”, “Sramota in oni vodijo kuharske oddaje in so v žiriji”, “Mojstri, ki učijo kuhati, pa tega ne vejo”, “Pojma nimajo”.

Bi to pričakovali od MasterChef sodnikov? Videoposnetek si lahko ogledate spodaj.

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:56 20. Marec 2024.

    Kvazi kuharji ! Še v ljudsko kuhinjo jih ne bi vzel. Preseravanje.

  • 08:07 20. Marec 2024.

    Ti naši, vsi neki osladneži. Gledam masterchef Avstralije - ni primerjave - sodniki sproščeni, preprosti, prijazni - skratka profesionalni in …

  • 08:01 20. Marec 2024.

    Ti trije kao šefi so tukaj samo zaradi svoje promocije,in da kradejo ideje od naivnih kuharčkov,ki bi tudi radi bili …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.