MasterChef: Tekmovalec se je po kuhanju zlomil

Foto: POP TV Elvis kudić Foto: POP TV Elvis kudić
Elvisa Kudića je strah, da bi se poškodba ponovila.
Oglej si celoten članek

Najmlajši tekmovalec letošnjega šova MasterChef Slovenija, Elvis Kudić, ima za sabo težko preizkušnjo. 21-letni mladenič je treniral atletiko, a je moral športno kariero obesiti na klin, saj se je hudo poškodoval.

Kako močno pogreša atletiko, se je pokazalo med prvo oddajo omenjenega šova. Tekmovalce je čakal hitrostni izziv, med katerim so morali v kratkem času pripraviti čim več jedi. To pa še ni vse. Med kuhanjem so jih motili "motilci". K Elvisu so poslali atleta, ki je tekam sem in tja, kar je kandidata pretreslo, saj se je spomnil športnih sanj. Po kuhanju se je 21-letnik zjokal. "Imel sem operacijo na hrbtu. Težko je. Strah te je, da bi se ponovilo. Nisem želel jokati, saj s tem pokažeš šibkost," je povedal o svoji žalostni zgodbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:54 10. Marec 2017.

    V tem šovu je zelo malo kuhanja.... Spet bodo bolj pomembne travme iz otroštva in socialne zgodbe.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.