Masterchef: V šovu ga je obiskala bolna hčerka in ganila do solz

Foto: Voyo/ zurnal24.si Darko Foto: Voyo/ zurnal24.si Darko Foto: Voyo/ zurnal24.si Darko
Včerajšnja epizoda oddaje Masterchef je bila ena najbolj ganljivih te sezone.
Oglej si celoten članek

V sinočnji oddaji MasterChef so tekmovalci kuhali nedeljsko večerjo za prav posebne goste, člane svoje družine, le da tega niso vedeli. Razdeljeni so bili v dve skupini, moško in žensko, ženskam pa se je po lastni volji pridružil še Tomaž.

Vsakega tekmovalca je presenetil en družinski član, le Darka sta obiskali žena in hčerka, ki je ganila tako vse prisotne kot gledalce pred televizijskimi zasloni. "Ida je srčna bolnica in je rojena na dan borcev, tak da se bori in se še bo borila v življenju. Motivacija pa mi je, da če se ona bori, se moram boriti tudi jaz. In seveda, ata ne bo razočaral, se bom potrudil," je izdal Darko, ki je bil, tako kot ostali tekmovalci, nad obiskom vidno ganjen. Ljubka Ida pa je izvabila solze v oči, ko je ob slovesu stekla očku v objem.

Družinski člani pa niso prišli le na obisk in pojedino, temveč so z glasovanjem določili zmagovalno ekipo. Tokrat so zmagali moški, individualni izziv danes čaka Kamalo, Jeleno, Nino in Tomaža. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.