Matej Drečnik poročen s sotekmovalko

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Matej Drečnik se je poročil s sotekmovalko iz šova Kmetija išče lastnika Vlasto Povšnar.
Oglej si celoten članek

Matej Drečnik in Vlasta Povšar sta si večno zvestobo obljubila decembra v Sevnici. Njegovo dekle Natalija, s katerim se je že večkrat razšel in umazano perilo pral v medijih, pa je za Slovenske novice povedala, da je šlo le za šalo: "Ja, poročila sta se, ampak šlo je le za šalo."

Vlasta se je v šovu Kmetija išče lastnika namreč večkrat pošalila, da se bo z Matejem, če osvoji kmetijo, poročila. Namišljeno poroko jima je pripravila sotekmovalka Tina Radej, njuni priči pa sta bila sotekmovalca Esada Rastoder in Miha Kadunc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:18 10. Februar 2013.

    Ohhjej ... lahko bi si zbral mlajšo :)))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.