Mateja Ropoša ni več samska

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Potencialni snubci se lahko obrišejo pod nosom. Mateja Ropoša je srečno zaljubljena.
Oglej si celoten članek

Novinarka in blogerka Mateja Ropoša je srečo našla z Vidom Dežmanom, ki je zaposlen v trženju na Pop TV. Na vprašanje, s čim jo je očaral, pojasnjuje, da preprosto s tem, kar je. Parček je srečno zaljubljen in kot pravi Mateja, je vse "fajn". 

Mateja je prigode iz svojega samskega življenja delila na svojem blogu Cmoks, zato nas je zanimalo, ali bodo njeni bralci lahko deležni tudi prigod iz njene zveze. "Blog je namenjen odnosom nasploh, odnosu do življenja, tako da se koncept ne spreminja. To, ali sem v zvezi ali ne, nima vpliva. Hkrati pa je še ventil za bralce cmoksbox in namenjen še posebnim zgodbam comksspecial," pojasnjuje. Navdih za pisanje jemlje iz lastnega življenja in življenja prijateljic, s katerimi ob kavi rade razglabljajo o vseh možnih temah. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:22 9. December 2014.

    če ne bi blo te novice, se vojna v siriji nikoli ne bi končala...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.