Matejeva kmetija naprodaj

Foto: bolha.com Matejeva kmetija Foto: bolha.com Matejeva kmetija Foto: bolha.com Matejeva kmetija Foto: bolha.com Matejeva kmetija
Ali Matej Drečnik prodaja kmetijo, ki jo je osvojil kot zmagovalec resničnostnega šova Kmetija išče lastnika?
Oglej si celoten članek

Na bolha.com smo zasledili, da je kmetija Mateja Drečnika, ki jo je dobil kot zmagovalec šova Kmetija išče lastnika, naprodaj. "Prodam kmetijo na idilični lokaciji. Posest se razteza na 12ha v enem kosu. Poleg hiše je tu še hlev, kozolec, velik lesen objekt za različne namembnosti, dve manjši leseni kajži. Do najbližjega večjega mesta je 13km. Hiša je obnovljena 10.2012, prav tako je kritina na vseh objektih nova. Kličite samo resni. Na neznano številko(skrito) ne odgovarjamo. Hvala," piše v oglasu, v kateremu so tudi fotografije, iz katerih je razvidno, da gre res za slavno kmetijo.

Zakaj se je Matej odločil za prodajo nam ni znano, saj je je na njegov telefon oglasila prijateljica Nina: "Mogoče je oglas lažen, ne vem, ker se v to ne vtikam. Vas bo poklical nazaj, nam je obljubila in dodala, da številka pod oglasom ni njegova." Je oglas res lažen ali se Matej le izmika očitnemu?

Nad prodajo pa prav nič niso navdušeni na Pop TV-ju."Pogodbenih določil ne komentiramo, morebitne prodaje kmetije pa ne odobravamo," pravi njihova predstavnica za odnose z javnostmi, Katja Kovačič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 18:32 2. Februar 2013.

    na jo podari vesni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 18:00 2. Februar 2013.

    če bi kmetijo dobila Vesna bi bilo vse drugače in lepše in pošteno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 17:35 2. Februar 2013.

    pravilno se je odločil. Njegova je in mu tisti dobičkraji na POP TV ne morejo nič govorit, kaj bo naredil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.