Matematiki odkrili ljubezensko formulo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Matematiki pravijo, da so našli enačbo, s katero lahko izračunajo, kako dolgo bo trajalo ljubezensko razmerje.
Oglej si celoten članek

Smisel za humor, število nekdanjih spolnih partnerjev in privlačen videz so le nekatere spremenljivke, ki jih je v enačbo vključila Microsoftova raziskava MSN, piše makedonska tiskovna agencija Mia.

V raziskavi je sodelovalo 2.000 moških in žensk, rezultati pa so pokazali, da dvakrat več moških kot žensk verjame, da je dober seks pomemben za srečno in dolgo razmerje, prednost pa moški dajejo videzu.

Vsak peti moški vztraja, da morajo biti prvi in edini moški svojih partneric. 25 odstotkov moških in žensk meni, da je pred razmerjem primerno imeti štiri spolne partnerje, ki jih je treba všteti v enačbo.

V enačbo je treba vključiti tudi, kako dolgo sta se partnerja poznala, preden sta začela resno razmerje, kako pomembna sta za moške poštenje in za ženske denar v razmerju, prav tako pa tudi, koliko pomembnosti pripisujejo sorodnikom in otrokom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.