Matjaž Lesjak premagal samega sebe!

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Matjaž Lesjak je izkoristil proste dni in se s prijatelji odpravil na kolesarko pustolovščino po naši deželici.
Oglej si celoten članek

Mister Slovenije 2015 je presegel svoja pričakovanja. Ptujčan Matjaž Lesjak je izkoristil proste avgustovske dni in se s prijatelji odpravil na kolesarko pustolovščino po naši deželici. Kolesarili so pet dni, najtežje pa jih je čakalo, ko so se vzpenjali na prelaz Vršič. "Največji izziv nam je predstavljal vzpon na Vršič. Premagati smo morali kar 800 metrov nadmorske višine. Nikdar še nisem v enem kosu prekolesaril tako višinsko razliko, zato me je bilo kar malce strah. Ob koncu smo stisnili zobe in nam je vendarle uspelo. Veselje je bilo nepopisno," opisuje Matjaž.

Tako se je kot pravi slovenski mister naužil naravnih slovenskih lepot in čistega zraka, kar mu bo dalo zagon za pestro jesen, polno modnih dogodivščin doma in po svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.