Matjaž Nemec ima tako lepo "svetovalko"

Foto: Arhiv Državnega zbora
Foto: Arhiv Državnega zbora
Za vsakim uspešnim moškim stoji uspešna ženska in obratno, bi lahko trdili tudi za zakonca Osypenko-Nemec.
Oglej si celoten članek

Vsak, ki pozna Iryno Osypenko Nemec, mu je jasno, da ni le lepa žena enega najbolj šarmantnih politikov pri nas, Matjaža Nemca. Uspešna podjetnica in manekenka ima svoje mnenje tudi o politiki in ga možu vedno odkrito pove. Pa jo Matjaž upošteva? "Verjetno, tudi kdaj," pravi Iryna.

Zakonca si kljub trenutni predvolilni mrzlici znata vzeti čas zase, tako sta se nedavno družila na medijskih nagradah Žarometi. Pa je že kaj napeto tik pred volitvami? "Ni, verjetno bo kakšen teden prej," pravi Iryna, ki nam je še zaupala, da zaljubljenost in svežino v zakonu ohranjata z vsakdanjimi malenkostmi.

Foto: Anže Petkovšek žarometi_2018

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 13:42 29. April 2018.

    Dol mi visi za tega levičarskega narciska.

  • 10:56 29. April 2018.

    Tale parlament bo kmal ratal družinska firma,sej se množijo in volijo samo še žlahtniki med sabo?Za kaj je že dober …

  • 09:33 29. April 2018.

    Me nebi čudilo, če bi nekega dne prebrali, da je Nemčeva "svetovalka" ruska agentka. Je precej pametnejša od svojga desca, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.