Matjaž Nemec je postal očka!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Poslanec v Državnem zboru Republike Slovenije iz vrst Socialnih demokratov, Matjaž Nemec, je na Instagramu sporočil veselo novico.
Oglej si celoten članek

"Dobrodošel v našo družino, dobrodošel na ta svet," je poslanec Matjaž Nemec zapisal ob posnetku iz porodnišnice. 

Da ga kmalu čaka nova vloga, je sporočil aprila, ko se je pod fotografijo dveh kužkov in otroških čevljev spraševal, kdaj bo nastopil mesec maj. O poslančevi novi partnerki ni veliko znanega. Novo zvezo je priznal jeseni. 

"Govorim o ljubezni do osebe, ki me v zadnjem času spodbuja k temu, da polno živim. Gre za osebo, ki mi kaže drug obraz življenja, me žene to v to, da iščem vedno nove izzive in sem vrelec neskončne energije." Pred kratkim pa je za zurnal24.si še priznal, da ne izključuje nove poroke, a je trenutno še ne načrtuje: "To ne drži, da iščeva poročno lokacijo. Če se le da, vsak konec tedna obiščeva kotičke naše lepe države in tako je bilo tudi tokrat. Morda enkrat v prihodnosti pride na vrsto tudi poroka, tega ne izključujem, je pa trenutno ne načrtujem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:43 12. Maj 2021.

    Ni dal svoje sperme,otrok bi naredil šolo,malo pred penzijo

  • 12:07 12. Maj 2021.

    bravo uvoženi poštarji

  • 11:33 12. Maj 2021.

    edini on v slo lahko naredi otroka, bolna novica

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.