Matt Damon imel še eno poroko

Foto: FameFlynet Luciana Barroso Matt Damon Foto: FameFlynet Luciana Barroso Matt Damon Foto: FameFlynet Luciana Barroso Matt Damon Foto: FameFlynet Luciana Barroso Matt Damon Foto: FameFlynet Luciana Barroso Matt Damon Foto: FameFlynet Luciana Barroso Matt Damon Foto: FameFlynet Luciana Barroso Matt Damon Foto: FameFlynet Luciana Barroso Matt Damon Foto: FameFlynet Luciana Barroso Matt Damon
Igralec Matt Damon je čez vikend svojo ženo Luciano Barroso spet odpeljal pred oltar, kjer sta obnovila svoje poročne zaobljube. Romantiko so v objektiv ujeli tudi paparaci.
Oglej si celoten članek

Po osmih letih zakona sta se Matt in Luciana odločila, da je spet čas za slavje. Na otok Saint Lucia sta povabila le najbližje prijatelje in družinske člane ter se v romantičnem obredu spet sprehodila do oltarja in si izmenjala poročne zaobljube.

Parček je k slavju povabil tudi nekaj slavnih imen, med njimi Bena Afflecka, njegovega brata Caseyja Afflecka in ženo Jennifer Garner ter igralca Dona Cheadlea. Matt je za svate odlično poskrbel, saj sta ga njihova nastanitev in razvajanje stala kar 600 tisoč dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.