Matt Damon razkril spol otroka

Foto: Žurnal24 Matt Damon Luciana Barrosa
Igralec Matt Damon in njegova noseča soproga Luciana Barrosa, ki bosta konec jeseni spet zibala, sta razkrila, da bosta povila še eno deklico.
Oglej si celoten članek

Matt in Luciana imata skupaj že tri hčerke, Isabello, Gio in Alexio, ki pa je Lucianina hčerka iz prejšnjega zakona. Parček se je zdaj razveselil še četrte deklice, ki naj bi na svet prišla konec jeseni.

 

Štiridesetletni igralec pravi, da se močno veseli še ene hčerke, pa čeprav je pred časom dejal, da bi bil čas za sina. "Navdušen sem in komaj čakam, da jo spoznam," je ob novici, da bosta povila še eno deklico, dejal Matt.

 

Zvezdnik je še dodal, da zelo rad skrbi za nosečo ženo, kar je v New Yorku še posebej lahko. "Karkoli si zaželi, najdem v eni stavbi, večina restavracij pa ima tudi dostavo na dom. Mislim, da jo dovolj razvajam."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.