Matthew McConaughey neprepoznaven

Foto: Profimedia Matthew McConaughey Foto: Profimedia Matthew McConaughey Foto: Profimedia Matthew McConaughey Foto: Profimedia Matthew McConaughey
Vse za službo. Najprej je za Klub zdravja Dallas močno shujšal, sedaj pa se je pošteno zredil.
Oglej si celoten članek

Matthew McConaughey spada med najlepše moške na svetu. Svojo izklesano postavo vzdržuje z redno telesno aktivnostjo, ki pa se ji je moral za nekaj časa odpovedati. Za vlogo v filmu Gold se je moral namreč močno zrediti. Film, v katerem igra tudi Bryce Dallas Howard, govori o dvojici, ki se odpravi v indonezijsko džunglo na lov za zlatom.

To sicer ni prvič, da se je Matt trpinčil za vlogo. Za film Klub zdravja Dallas je drastično shujšal. Njegovo delo je bilo nagrajeno z oskarjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:41 8. Oktober 2015.

    Irena Kolar, če trdiš, da se je moral on osebno zredit, pol pokaži trake slike, kjer se to vidi, ne …

  • 18:18 8. Oktober 2015.

    vse je v denarju...vse za denar :-)

  • 08:50 8. Oktober 2015.

    in zakaj bi moral biti tip, ki gre v džunglo na lov debel, pol pa izberite enega debelega in nehajte …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.