Matthew spregovoril o dramatični dieti

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Matthew McConaughey, ki je za vlogo bolnika z aidsom izgubil 18 kilogramov, je spregovoril o tem, kako je bilo izgubiti tolikšno težo ter kako se ob tem počuti.
Oglej si celoten članek

Matthew zaradi svoje postave zadnje čase marsikomu povzroča skrbi, saj je za potrebe filma The Dallas Buyer's Club izgubil kar 18 kilogramov. Igralec je zdaj razkril, kako je preživljal dieto, ter dodal, da komaj čaka, da poje cheeseburger. "Mislim, da imam za 35 odstotkov manj energije. Priti do 77 kilogramov je bilo precej težko, a potem je šlo lažje. Moral sem shujšati na 64 kilogramov in tam ostati. Do takrat se je moje telo že navadilo, da je to to, da več energije ne bo dobilo. Organi in mišice so se mi skrčile, zelo se mi je skrčil tudi želodec," je razložil igralec, ki v višino meri 183 centimetrov.

Zvezdnik je dodal, da je sicer telovadil, a da je največ teže izgubil s strogo dieto. "Delal sem veliko kardiovadbe, a lahko vam povem, da je 90 odstotkov hujšanja v dieti. Zelo je pomembno, koliko in kaj jeste," je še pojasnil in dodal, da si bo kmalu privoščil okusen cheeseburger. "Pojedel bom burger, ki ima 70 odstotkov govedine, 30 odstotkov mletega mesa in vsaj tri različne vrste sira. Štručke kruha pa bodo popečene na maslu. Potem se bom pa samo ulegel in ne bom počel nič."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.