Matthewa McConaugheyja tudi najbolj goreče oboževalke ne bi več prepoznale

Foto: Profimedia Matthew McConaughey Foto: Profimedia Matthew McConaughey Foto: Profimedia Matthew McConaughey Foto: Profimedia Matthew McConaughey Foto: Profimedia Matthew McConaughey Foto: Profimedia Matthew McConaughey Foto: Profimedia Matthew McConaughey Foto: Profimedia Matthew McConaughey
Časi, ko bi lahko na njegovih trebušnih mišicah naribal sir, so mimo …
Oglej si celoten članek

Hollywoodskega zvezdnika Matthewa McConaugheyja so paparaci ujeli na grškem otoku Antiparosu, kjer počitnikuje s svojo družino. Matt ima z manekenko Camilo Alves tri otroke, Levi je star 11 let, Vida 9, Livingston pa 7.

Matt je eden redkih igralcev, ki mu je v Hollywoodu uspel preskok od junaka romantičnih komedij do resnega dramskega igralca. Znan je predvsem po tem, da se je pripravljen za svoje vloge drastično spremeniti. Za vlogo v filmu Klub zdravja Dallas je močno shujšal, za film Gold pa se je moral zrediti.

Kot kaže, lahko igralec trenutno spet uživa v dobri hrani. Časi, ko se je redno udeleževal triatlonov, so za 49-letnika očitno že mimo, kar pa seveda ne pomeni, da Matt ni več greha vreden ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.