Maura Tierney se vrača na televizijo

Foto: Žurnal24 Maura Tierney
Zvezdnica serije Urgenca Maura Tierney je prvič po odstranitvi raka na dojki spregovorila pred mediji.
Oglej si celoten članek

Potem ko so igralki Mauri Tierney, ki je večini znana kot zdravnica Abby iz serije Urgenca, odkrili raka na dojki, se je umaknila iz medijev in se začela zdraviti. Zdaj se s kratko pričesko vrača pred kamere in že snema novo kriminalno serijo. Zaradi bolezni je bila lani prisiljena odstopiti iz serije Parenthood.

"V redu sem, zdrava sem," je povedala Maura. "Nisem nameravala snemati še ene serije, a sem se našla v junakinji. Je resna in pridna," je dodala igralka, ki bo od septembra naprej v vlogi preiskovalke Kathryn Peale v seriji The Whole Truth.

Ceni podporo prijateljev
Producent Tom Donaghy, ki Mauro pozna še iz šolskih dni, je povedal, da je bila vloga pisana posebej za njo. "S Tomom sva prava prijatelja. Odlično se mi zdi, da lahko sodelujem z ljudmi, ki jih imam rada in jim zaupam. Zdi se mi, da izgubimo preveč življenja, če ga ne uživamo," je dejala Maura.

V zadnjem letu, ko je premagovala bolezen, so ji ob strani stali mnogi prijatelji in oboževalci. "Res je krasen občutek, ko vidiš, koliko ljudi te podpira in jim ni vseeno za tvoje delo v zadnjih 20 letih," je še povedala igralka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.