Maxim je izbral: najbolj seksi je Rosie!

Foto: Žurnal24 Rosie Huntington-Whiteley Foto: Žurnal24 Olivia Wilde Foto: Žurnal24 Scarlett Johansson Foto: Žurnal24 Kaley Cuoco Foto: Žurnal24 January Jones Foto: Žurnal24 Jordana Brewster Foto: EPA Jennifer Lawrence Foto: Žurnal24 Cobie Smulders Foto: Žurnal24 Natalie Portman Foto: Žurnal24 Anne Hathaway Foto: Žurnal24 Bar Refaeli Foto: Žurnal24 Mila Kunis Foto: Žurnal24 (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Katy Perry Foto: Žurnal24 Olivia Munn Foto: Žurnal24 Rosie Huntington-Whiteley Foto: Žurnal24 Rosie Huntington-Whiteley Foto: Žurnal24 Najbolj seksi ženska na svetu tudi po mnenju bralcev FHM-ja. (Foto: Flynet) Foto: Žurnal24 Rosie Huntington-Whiteley Foto: Žurnal24 Rosie Huntington-Whiteley
Viktorijinega angelčka Rosie Huntington-Whiteley je revija Maxim letos okronala za najbolj seksi žensko na svetu. Sledita ji igralka Olivia Munn in pevka Katy Perry.
Oglej si celoten članek

"To je čudovit naziv, ki ga prejmeš za eno leto. Mislim, da se z njim lahko tudi zelo zabavaš," je povedala Rosie, ko je izvedela, da jo je revija Maxim postavila na prvo mesto na lestvici 100 najbolj seksi žensk letošnjega leta. 24-letna manekenka, ki je leta 2006 postala Viktorijin angelček, je nasledila predhodnico Megan Fox. Ta je letos pristala na 17. mestu.

 

V zavihku Galerija si oglejte lestvico prvih petnajstih, za polni seznam pa obiščite uradno Maximovo stran.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.