Mazilo za ustnice, ki odvrača od hrane

Foto: Žurnal24 Mazilo se lahko namaže tudi pod šminko.
Mazilo s posebnimi sestavinami preprečuje željo in potrebo po hrani. Zdaj so ga začeli prodajati tudi v Veliki Britaniji.
Oglej si celoten članek

V Veliki Britaniji so začeli prodajati balzam za ustnice, ki ženske odvrne od hrane. Balzam se imenuje Burner Balm, vsebuje pa sojino olje, kofein in izvlečke zelenega čaja. Vsebuje tudi hoodio (kaktus iz Afrike), ki pomaga pri izgubljanju kilogramov. Zavira namreč željo po apetitu.

Proizvajalci navajajo, da mazilo, ki je na voljo v petih okusih, zmanjšuje lakoto, povečuje pa energijo. Na dan si ga lahko uporabnice namažejo največ šestkrat, in sicer na nenamazane ustnice, po mazilu pa se lahko namažejo še s šminko. Ni pa ga priporočljivo imeti na ustnicah ponoči, saj bi učinki kofeina lahko spodbudili nespečnost.

Organizacije, ki se zavzemajo za zdravo prehranjevanje, so že napadle proizvajalca, da izkorišča ženski strah pred nabiranjem kilogramov. Pravijo, da gre za prevaro, in dvomijo, da bo izdelek pripomogel k izgubi odvečne teže.

Mazilo je v Ameriki naprodaj že šest mesecev, v Veliki Britaniji pa ga prodajajo za 4,95 funta (5,6 evra).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.