McCartney premajhna zvezda za zabavo

Foto: Profimedia paul McCartney Foto: Profimedia paul McCartney Foto: Profimedia paul McCartney Foto: Profimedia paul McCartney Foto: Profimedia paul McCartney Foto: Profimedia paul McCartney Foto: Profimedia paul McCartney
Paul McCartney očitno ni dovolj velika zvezda, da bi mu dovolili vstop na zabavo po podelitvi grammyjev.
Oglej si celoten članek

Paul McCartney se je skupaj z Beckom in bobnarjem skupine Foo Fighters Taylorjem Hawkinsom odpravil na zabavo po podelitvi nagrad, ki jo je priredil Tyga. Kakšna je bila zabava, trojica ni ugotovila, ker jih varnostniki niso spustili v notranjost. Ne enkrat, dvakrat.

"Kako VIP moramo postati? Še en hit rabimo, fantje," je zaplet v šali komentiral britanski glasbenik. Trojica se je nato odpravila na drugo zabavo, kjer podobnih težav niso imeli.

Predstavniki kluba Argyle, kjer so McCartneyja pustili pred vrati, trdijo, da je prišlo do pomote. McCartney naj bi želel na zabavo Marka Ronsona, ki pa se je odvijala drugje. Ko naj bi ugotovil, da se je zmotil, je odšel.

Odzval se je tudi Tyga, ki je na twitterju zapisal, da nima nadzora nad tem, kaj se dogaja pri vratih. "Zakaj mu ne bi dovolil vstopa. On je legenda. Nisem vedel, da je sir Paul tam. Nastopil sem in odšel," je še dodal raper.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.