McCartneyja zamenjali za uličnega glasbenika

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Sir Paul McCartney si je želel edinstvene izkušnje, ki pa jo je naredil tudi nekaterim potnikom.
Oglej si celoten članek

70-letni glasbenik, sir Paul McCartney, je presenetil potnike na tramvaju v New Orleansu, potem ko je začel prepevati nekaj slavnih melodij skupine The Beatles. Zmedeni potniki so ga ignorirali, dokler niso prepoznali slavnega glasbenika.

Potnik Robert Senft je povedal, da so bili vsi potniki v šoku. Peti je začel ves tramvaj, McCartney pa se je fotografiral s potniki. "To je bila edinstvena izkušnja. Ena od mojih najboljših," je pristavil.

"Kot se je izkazalo, je imel s seboj varnostnika. Hotel se je namreč peljati s tramvajem," je zapisal njegov oboževalec Robert Retz na Facebooku.

Paula je spremljala soproga Nancy Shevell, v New Orleans pa sta prišla na slavni karneval. V nedeljo sta uživala na Super Bowlu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.