McDonald’s po 50 letih spremenil ta legendarni produkt!

Foto: Google
Foto: Google
Velikan hitre prehrane načrtuje prvo spremembo recepture po 50. letih.
Oglej si celoten članek

Strankam McDonald’s-a v Nemčiji so že nekaj časa začudene nad velikostjo hamburgerja in se sprašujejo, ali se je ta pomanjšal. Cena pa je v primerjavi s prejšnjo višja.

Nemški BILD je opravil preglede v različnih nemških mestih in ugotovil, da je hamburger po premeru skoraj centimeter ožji kot prej. McDonald’s sicer zaenkrat skriva spremembo, je pa njegova tiskovna predstavnica namignila spremembo, s tem ko je povedala: “Želimo še enkrat razmisliti o recepturi klasike, trenutno uporabljamo nove bombetke, ki so višje, bolj puhaste, manjše po premeru, a je na koncu hamburger enako velik. Mesne polpete ostajajo enake.”

Kako bo z velikostjo hamburgerjev v Sloveniji, bomo najbrž še videli. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.