McDonaldsov burger tudi po petih letih brez plesni

Foto: EPA
Foto: EPA
Na Islandiji so razstavili zadnji prodani hamburger. Tudi po več kot petih letih na njem ni plesni.
Oglej si celoten članek

Hamburger in krompirček so razstavili v hostlu Bus Hostel v Reykjavíku (slika spodaj).

Moški, ki je leta 2009 kupil zadnji McDonaldsov hamburger in vrečko krompirčka, Hjörtur Smárason, je živila tri leta hranil v svoji garaži. Pred selitvijo na Dansko, pa je svoj nakup podaril narodnemu muzeju, ki pa mu ga je po enem letu vrnil, ker po mnenju strokovnjakov "hamburgerji ne bi smeli ležati v muzeju“.



Burger je z oprtimi rokami (in usti) sprejel upravljavec hostla, ki je za medije povedal, da so ljudje začudeni, v kako – vsaj na videz – slastnem stanju je še obrok. "Nekateri so celo pokradli nekaj krompirčkov,“ je še povedal menedžer hostla.

McDonald's se je z Islandije umaknil oktobra 2009.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.