McSteamy bo očka

Foto: Žurnal24
Rebbeca Gayheart, soproga igralca Erica Dana, ki igra v seriji Talenti v belem, je potrdila, da pričakujeta prvega otroka.
Oglej si celoten članek

"Vedno sva si želela postati starša. Mislim, da bo Eric čudovit oče in upam, da bom jaz dobra mati. Absolutno se veseliva otroka," je za revijo In Touch priznala Rebecca.

Rebecca, ki je imela v preteklosti težave z odvisnostjo z drogami, poleti pa sta bila s soprogom vpletena v škandal, ko je njun domači porno video prodrl v javnost, trdi, da v času nosečnosti izjemno skrbi za zdravje. "Vadim jogo, vsak dan hodim na sprehode ob morju, pijem veliko vode in jem veliko zelenjave in proteinov. Trenutno se imam super in obožujem svoje življenje," je povedala Rebecca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.