Med 21-letno Milijano in 74-letnega Milojka stopil ljubimec!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Najbolj razvpiti balkanski ženin se spet trese za svojo 53 let mlajšo izbranko.
Oglej si celoten članek

Milijana in Milojko Božić gledalce s svojimi prigodami ponovno razveseljujeta v srbskem resničnostnem šovu Parovi. V eni izmed oddaj, ki so del šov, pa je Milojka dodobra sprovociral nekdanji politik Aleksandar Požgaj (35), s katerim se je Milijana, skoraj pred Milojkovimi očmi, v prejšnji sezoni zapletla v afero. 

Medtem ko je mladenka ljubimcu povedala, da ni prav nič ni jezna nanj, njen soprog ni skrival, da je besen. "Če gre on v šov, bo Milijana iz šova odšla brez mene," je zagrozil. Aleksandar, ki je znan po tem, da provocira Milojka, pa mu je na to odgovoril, da ne izključuje možnosti, da pride v vilo resničnostnega šova in mladoporočencema uniči načrte. "Milojko je nekam rdeč," je še dodal, Milijana pa se je le smehljala.

Ko so v šovu namreč kazali prizore iz prejšnje sezone, v katerih je Aleksandar Miljano božal po stegnih in ji roko položil na intimne predele, je Milojko v obraz res postal ves rdeč. A kdo ne bi, če bi mu partnerka tako javno nataknila roge? 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.