Med kraljičinim praznovanjem vsi zrli v ta trebušček

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Družina Middleton se bo povečala!
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia pippa middleton Sestra vojvodinje Kate, Pippa, je spet noseča. S soprogom Jamesom Matthewsom imata že 3-letnega sina Arthurja in enoletno hčerko Grace.

Govorice, da je lepotica v veselem pričakovanju, so odjeknile ta konec tedna, ko se je Pippa pojavila na koncertu v čast kraljici Elizabeti II., ki je kar štiri dni praznovala platinasti jubilej. Pod njeno zeleno obleko se je namreč že lepo videl nosečniški trebušček. 

Ko je bila Pippa prvič noseča, je v javnem pismu razkrila, da je nosečnost ni ovirala pri telovadbi, s katero je po lastnih besedah obsedena. Si je pa vaje prilagodila. "Opazila sem, da se moje telo spreminja, a zaradi telovadbe sem se počutila močno. Obsedena sem s fitnesom, zato sem prebrala ogromno knjig o telovadbi med nosečnostjo in bila zelo razočarana, saj ni bilo veliko informacij o tem, kaj lahko in česa ne smem početi."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:02 6. Junij 2022.

    a ne znate nič drugega kot o teh bedakih lenih

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.