Med masažo doživela orgazem, potem pa ...

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Ženska v Avstriji naj bi vložila tožbo zaradi dogodka v masažnem salonu.
Oglej si celoten članek

Stranka v masažnem salonu; izbrala je masažo obraza, nato pa v nekem trenutku zbežala iz kabine in razburjena hitela razlagati, da je med masažo diživela orgazem. Izpostavljala je, da se počuti posiljeno.

Za avstrijski Heute je eden izmed prič dogodka povedal, da je za stranko pohitela tudi delavka v masažnem salonu, ki je bila ravno tako povsem razburjena.

Stefan Ornig, predstavnik salona, je pri tem povedal, da so uspeli umiriti situacijo in da za trditve stranke ne obstajajo nikakršni dokazi.

Večina strank meni, da je ženska s svoo potezo želela le ustvariti pritisk na delavce masažnega salona, da bi ji dali brezplačno kozmetiko. Ali bo v resnici vložila tožbo zradi dogodka ali ne, ni znano.

Svet Maser obsojen, ker je snemal ženske

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.