Med Mirelo in produkcijo prišlo do šuma v komunikaciji

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mirela Lapanović se nam je javila in povedala, kaj se dogaja.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović počasi vstopa v srbski šov Parovi. Čeprav so njeni največji oboževalci mislili, da se bo vselila že v torek, so se zmotili. Čakali so jo celo noč in naslednji dan pisali besna sporočila, češ da naj ne govori, kdaj bo vstopila v vilo, če temu ni tako.

No, verjetno je prišlo do komunikacijskega šuma med njo in produkcijo, saj bo Mirela vstopila v šov danes zvečer, kot nam je javila, preden je odšla v karanteno in svoj telefon pustila pri produkciji. Enako informacijo pa so prejeli tudi na njeni uradni strani oboževalcev na Facebooku: "Po dolgem času smo navezali stik z Mirelo. Pravi, da je super in da je vse v najlepšem redu. Da je v karanteni in da v šov vstopa v četrtek, ko so gosti presenečenja in novi tekmovalci. Jutri se začenja novi šov, pravi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 01:50 31. Marec 2017.

    Po moje se niso mogli uskladit, kolk naj dobi za vsak sex....

  • 00:42 31. Marec 2017.

    ušla dro... a u sex reality.....

  • 14:35 30. Marec 2017.

    in njen lolek bolek, pomilovanja vreden ...... to ni dec, ni čudno da se mu kurba......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.