Med mrtvimi tudi znana manekenka in igralka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dočakala je le 28 let.
Oglej si celoten članek

V soboto zjutraj je v Pakistanu strmoglavilo potniško letalo. V nesreči je umrlo 97 oseb, dve sta tragedijo preživeli. Med mrtvimi je po poročanju lokalnih medijev tudi pakistanska manekenka in igralka Zara Abid, ki se je s pogreba vračala domov v Karači. 

Zaro so letos na podelitvi nagrad Hum Style Awards razglasili za najboljšo manekenko. Lepotica je delala z vsemi večjimi modnimi oblikovalci Pakistana, ki so bili nad njo navdušeni tudi zaradi njene temnejše polti, zaradi katere je izstopala. Pred kratkim pa je začela delati tudi kot igralka. 

Airbus A320 je strmoglavilo na naselje v mestu Karači. Iz poškodovanih hiš so rešili več ljudi. Najmanj 15 poškodovanih ljudi so odpeljali v karačijsko bolnišnico Džinah. Vzrok za nesrečo za zdaj ostaja skrivnost, pilot je tik pred strmoglavljenjem javil, da sta odpovedala oba motorja letala.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.