Med najslabšimi ponovno Sandler

Foto: EPA
Foto: EPA
V Hollywoodu so že znane nominacije za maline, "nagrade" za najslabše kinematografske dosežke v letu 2013.
Oglej si celoten članek

Letos je največ nominacij, kar osem, pobral film Odrasli 2 z Adamom Sandlerjem v glavni vlogi, ki si je prislužil nominacijo za najslabšega igralca. Če bo Sandler tudi tokrat pobral malino, bo to njegova tretja. Med najslabšimi so s šestimi nominacijami še filmi A Madea Christmas, Film 43 in Čas po zemlji.

Med najslabšimi igralci so se znašli Johnny Depp, Ashton Kutcher in Sylvester Stallone, med najslabšimi igralkami pa Halle Berry, Lindsay Lohan, Naomi Watts in druge. Celoten seznam nominirancev si lahko ogledate tukaj.

Kdo bo letos osvojil te nehvaležne nagrade, bo znano večer pred Oskarji, 1. marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.