Med orgijo umrl modni oblikovalec

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V Londonu je umrl šejk Halid bin Sultan Al Qasimi, modni oblikovalec in sin vladarja emirata Sharjah.
Oglej si celoten članek

Včeraj so pokopali šejka Halida bin Sultana Al Qasimija, modnega oblikovalca, lastnika modne blagovne znamke Qasimi Homme in sina enega najvplivnejših mož Združenih arabskih emiratov.

Na njegovem pogrebu se je zbralo več deset tisoč ljudi, 39-letniku v čast pa so razglasili tudi tridnevno žalovanje.

Modni oblikovalec je umrl v svojem stanovanju v Londonu. Tam naj bi policija našla tudi večjo količino drog, piše The Sun. “Tam se je očitno odvijala zabava, na kateri so gostje jemali droge in seksali. Predvideva se, da je šejk umrl zaradi drog,” je povedal vir in dodal, da poleg policijske preiskave poteka še “nujna notranja preiskava”.

Foto: Youtube šejk

Šejk je študiral arhitekturo, ukvarjal pa se je tudi s fotografijo. “Kot mnogi arabski mladi moški je tudi šejk Halid užival v svobodi, ki jo je imel v Londonu. A končalo se je s tragedijo,” je še dodal vir.

Halidov oče je vladar tretjega največjega mesta v Združenih arabskih emiratih. Družina ima v Sussexu svoje posestvo. Tam so leta 1999 našli posmrtne ostanke Halidovega starejšega brata, ki je pri 24. prav tako umrl zaradi prevelikega odmerka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 10:58 4. Julij 2019.

    Jebeš orgijo kjer so sami dedci..... bruh

  • 09:10 4. Julij 2019.

    Da je prišlo toliko ljudi, a so jim plačali - najeti žalovalci..??

  • 08:19 4. Julij 2019.

    muslimanski pedri grejo k po tekočem traku ...in prav je tako

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.