Med osumljenci tudi španska princesa

Foto: EPA
Foto: EPA
Španska princesa Cristina naj bi vedela za nečedne posle svojega moža, saj jo je ta vprašal za mnenje.
Oglej si celoten članek

Časnika El Pais in El Mundo sta objavila izseke dokumentov, ki jih proučuje tudi špansko tožilstvo. Iz dokumentov je razvidno, da naj bi najmlajša hčerka španskega kralja Cristina vedela za nečedne posle svojega moža Iñakija Urdangarína, ki je osumljen poneverbe javnih sredstev in davčne utaje. S partnerjem Diegom Torresom naj bi izdajal račune za izmišljena naročila, denar pa nato preusmeril v svoje zasebno podjetje.

Kralj Juan Carlos se je od svojega zeta distanciral. Nekdanjega rokometaša tako že lep čas ni videti na uradnih fotografijah kraljeve družine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.