Med porodom bo pod hipnozo

Foto: Žurnal24 Jessica in Honor se razvajata ob bazenu. (Foto: Flynet)
Jessica Alba, ki pričakuje svojega drugega otroka, vsem bodočim mamicam priporoča "HypnoBirthing".
Oglej si celoten članek

Igralka Jessica Alba je februarja sporočila, da je spet noseča. Tridesetletnica se počasi že pripravlja na veliki dogodek, in sicer z vajami "HypnoBirthing". "Med 'HypnoBirthingom' se popolnoma sprostiš. Toplo ga priporočam," pravi lepotica.

Pri tej tehniki gre v bistvu za samohipnozo med porodom, s pomočjo katere naj bi se porodnica popolnoma sprostila in si tako olajšala bolečine.

Jessica bo to metodo sicer preizkusila prvič. Zanjo se je verjetno odločila, ker je bilo rojstvo njene zdaj že dve leti stare hčere Honor Marie zelo boleče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.