Med seksom NUJNO nosite nogavice!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Mišljenje, da nogavice v postelji dušijo libido, je napačno. To je pokazala nizozemska študija.
Oglej si celoten članek

Osemdeset odstotkov žensk, ki med seksom nosijo nogavice, trdi, da z lahkoto doživijo orgazem.
S slednjim se lahko – za primerjavo – pohvali le polovica vprašanih, ki nogavic v postelji ne želijo videti.

Razlog za to je banalen. Ker ne nosijo nogavic, jih začne zebsti v noge. Zaradi nelagodja se na seks ne morejo več osredotočati, kar precej zmanjša verjetnost za dosego orgazma.

Kot je pokazala računalniška tomografija, so ženske, ki nosijo nogavice, bolj sproščene, zato tudi lažje in pogosteje dosežejo vrhunec spolne naslade. To so potrdile tudi ženske, ki pravijo, da se, kadar nimajo golih nog, lažje osredotočajo nase in na partnerja. Menda se počutijo bolj udobno in varno.

Podoben učinek naj bi nogavice imele tudi na moške.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.