Med snemanjem spota umrl 35-letni ameriški zvezdnik

Foto: youtube
Foto: youtube
Svet country glasbe je pretresla vest o nenadni smrti pevca Justina Carterja.
Oglej si celoten članek

Justin Carter je veljal za enega največjih upov ameriške country glasbe, a velike slave 35-letnik na žalost ni doživel. Carter je umrl med snemanjem spota v Houstonu. Po nesreči se je ustrelil s pištolo, ki jo je nosil v žepu. Njegova mama Cindy McClellan je razložila, da je bila pištola rekvizit in da ga je krogla zadela v glavo, ob kotu očesa. “Bil je čudovit umetnik,” je še dodala Justinova mama.

Pevec, ki so ga primerjali z Garthom Brooksom, je šele pred nekaj tedni podpisal pogodbo z glasbeno založbo. Pripravljal se je na svojo prvo večjo turnejo po ZDA, a mu je kruta usoda prekrižala načrte. Carter je za seboj pustil dve hčerki.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:18 22. Marec 2019.

    Rekvizit, pištola pa v pripravljenosti. haha

  • 10:13 22. Marec 2019.

    rekizit za praskanje za ušesom ? Američani so bedaki !

  • 09:13 22. Marec 2019.

    Don't worry, it's not loaded.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.