Mediji pregnali Tininega zalezovalca

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Nekdanja misica in lobistka Tina Gaber ima že dlje časa neznanske težave z zalezovalcem.
Oglej si celoten članek

Pred dobrima dvema tednoma je nekdanjo misico Tino Gaber neznanec močno prestrašil, saj se je priplazil prav do njenega doma in dvignil roleto.

"Ta zadeva je zame zelo občutljiva," nam Tina ni želela razkriti več podrobnosti dogodka. "Vse skupaj že predolgo traja. Policija pa ne more narediti ničesar, saj se neznanec lahko sprehaja po površini okoli bloka," je še razkrila. Moški se od takrat ni več prikazal.

Zalezovanje se je začelo pred tremi leti. Na moškega so jo opozorili sosedje, ki so ji povedali, da nekdo stoji pred njenim oknom. Ponavadi se to dogaja v večernih urah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.