Medvedek Paddington v kino

Foto: Žurnal24 Zgodba o rjavem medvedku govori o tem, kako sta gospod in gospa Brown na postaji
Zapuščeni medvedek Paddington prihaja na veliko platno. Oživil ga bo producent Harryja Potterja in Warner Broz.
Oglej si celoten članek

Rjavi medvedek Paddington, junak otroških knjig Michaela Bonda, se bo kmalu pojavil na velikem platnu. Zgodbe o medvedku, ki ima okrog vratu etiketo: „Popazite, prosim, na tega medvedka. Hvala.“, so tako duhovite in čarobne, da se jih je producent Harryja Potterja David Heyman odločil posneti. Ob tem je povedal, da je Paddington univerzalen lik, ki ga otroci obožujejo, zato si ga že nekaj let želi spraviti na platno. Predvsem obožuje njegov edinstven smisel za humor.

Film navdiha ne bo jemal iz katere od enajstih knjig, temveč bo medvedek najverjetneje prikazan kot animirani junak v akcijskem filmu. Scenarij bo napisal Hamish McNicholl, ki je sodeloval tudi pri Beanovih počitnicah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.