Megan Fox drugič mama

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Megan Fox je drugič mama.
Oglej si celoten članek

Megan Fox in Brian Austin Green sta postala starša še enemu fantku. Foxova je rodila včeraj. Zaenkrat je znano zgolj to, da se je paru rodil deček, novic o tem, kako sta mati in sin, še ni. Prav tako v javnost še ni pricurljalo ime novorojenčka.

Se bo pa mlajšega bratca zagotovo razveselil Noah, ki bo septembra praznoval 2. rojstni dan. Green ima še 12-letnega sina Kassiusa iz zveze z igralko Vanesso Marcil.

Foxova je novembra spregovorila o svoji nosečnosti, ki se je začela s hudo slabostjo. "Prvo trimesečje je bilo naporno. Ampak ko prideš v drugo trimesečje, je dobro," je dejala za ABC News. Na vprašanje, ali je kakšna razlika med prvo in drugo nosečnostjo, je odgovorila: "Nimam časa razmišljati o tem, imam eno leto starega otroka, ki teka naokoli. Če prištejem še 16-urni delovnik, nimaš časa za vse to."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.