"Megan Fox je estetska odvisnica"

Foto: Žurnal24 Megan Fox Foto: Žurnal24 Megan Fox Foto: Žurnal24 Megan Fox Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Megan Fox
Megan Fox zadnje dni polni avstralske tabloide, a ne zaradi poroke z Brianom Austinom Greenom, temveč zaradi plastičnih operacij. Igralka je namreč postala obsedena z lepotnimi popravki.
Oglej si celoten članek

Avstralski mediji so zapisali, da je Megan postala "estetska odvisnica", zaradi česar kmalu ne bo več ena najlepših žensk na svetu, saj je njen videz že preveč plastičen.

 

Na novih fotografijah je igralka namreč videti precej drugače kot na fotografijah, posnetih pred tremi leti. Za to je bržkone kriv botoks v ličnicah, kolagen v ustnicah in umetne prsi, ki niso ravno najlepša stvaritev lepotnih kirurgov.

 

A kot kaže se 24-letna zvezdnica s svojim (novim) videzom ne obremenjuje tako kot mediji, saj trenutno uživa na Havajih, kjer z možem Brianom Austinom Greenom preživljata medene tedne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.