Megan Fox možu dodelila posebno nalogo

Foto: FameFlynet Brian Austin Green Megan Fox Foto: FameFlynet Brian Austin Green Megan Fox Foto: FameFlynet Megan Fox
Seksi ameriška igralka Megan Fox je priznala, da je tesno obleko, ki jo je nosila na podelitvi zlatih globusov, izbral njen mož, Brian Austin Green.
Oglej si celoten članek

Le štiri mesece po tem, ko je rodila sina Noaha, je zapeljiva Megan blestela na nedeljski podelitvi zlatih globusov. Nosila je čudovito čipkasto obleko Dolce & Gabbana, ki se ji je tesno prilegala ob telo, kar je le še poudarilo, da si je že povrnila zapeljivo postavo. Njeno opravo so pohvalili mnogi modni strokovnjaki in poznavalci, Megan pa je ob tem razkrila, da gredo zasluge za to modno izbiro njenemu možu Brianu. "Prekleto čudovita je," je rekel, ko je videl ženo v tej obleki. Megan je ob tem priznala, da Brian večkrat izbere, kaj bo oblekla, "saj njegovi presoji najbolj zaupa".

Sicer pa je bil tudi Brian na rdeči preprogi Globusov zelo čeden, saj se je odločil za klasičen videz. "Ta smoking nosi že štiri leta!" se je smejala Megan in dodala: "Vedno reciklira enega in istega." Brian pa se je ob tem branil, da je kljub temu dodal nekaj novega. "Tokrat sem nosil metuljčka namesto kravate!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.