Megan Fox postala mamica

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralca Megan Fox in Brian Austin Green sta se razveselila prvorojenca.
Oglej si celoten članek

Igralka Megan Fox je pred tremi tedni povila sina, z možem Brianom Austinom Greenom sta mu dala ime Noah. Čeprav nosečnosti nikoli ni uradno potrdila, je prihod dojenčka naznanila kar na svojem profilu na Facebooku. "Na srečo smo imeli mirne tedne doma, vendar bi rada sporočila sama, preden naredijo to drugi. 27. septembra sem rodila sina Noaha Shannona Greena. Je zdrav, vesel in popoln," je zapisala novopečena mamica.

"Ponižna sva, da si imava možnost reči, da sva starša te prečudovite duše, in hvaležna sem Bogu, da mi je dal priložnost spoznati neizmerno ljubezen. Hvala vsem, ki želijo poslati pozitivno energijo in dobre želje. Naj vas Bog blagoslovi."

Megan in Brian sta se spoznala leta 2004. Po dveletni zaroki sta se leta 2009 za kratek čas razšla, junija 2010 pa se spet zaročila in tudi poročila. Iz prejšnjega razmerja ima Green desetletnega sina Kassiusa. "Veliko stvari me naredi srečno. Sem pa neverjetno srečna, ko mi pastorek reče, da sem lepa. Rada sem mačeha," je še povedala Megan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.