Megan Fox sporočila veselo novico

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Megan Fox in Brian Austin Green pričakujeta drugega otroka.
Oglej si celoten članek

"Lahko potrdim, da Megan Fox in njen soprog pričakujeta drugega otroka. Oba sta presrečna," so besede, s katerimi je tiskovna predstavnica lepe igralke potrdila govorice o novi nosečnosti.

Megan in Brian sta par že devet let, poročila pa sta se leta 2010. To je drugi otrok zvezdniškega para. 27-letnica in 40-letnik sta se lanskega septembra razveselila sinčka, ki sta ga poimenovala Noah. Green ima sicer še enega sina, Kassiusa, in sicer z igralko Vanesso Marcil.

Megan je že marca izdala, da si močno želi še enega otroka. "Sinu želim dati čim več sebe. Želim si več otrok. To je moja srčna želja,“ je za Marie Claire povedala temnolaska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.