Megan se bo znebila tetovaže Marilyn Monroe

Foto: Reuters Megan Fox Foto: EPA Megan Fox Foto: EPA Megan Fox Foto: Reuters Megan Fox Foto: EPA Megan Fox Foto: Flynet Megan Fox Foto: Flynet Megan Fox Foto: Flynet Megan Fox
Medtem ko ves svet časti Marilyn Monroe kot boginjo, si Megan Fox želi, da bi njena podoba čimprej izginila z njene roke.
Oglej si celoten članek

Telo seksi zvezdnice Megan Fox krasijo številne tetovaže, a ena bo kmalu za vedno izginila. Igralka si bo namreč odstranila podobo Marilyn Monroe, ki je kar nekaj let krasila njeno desno podlaht. Megan je svoj načrt razkrila v intervjuju za italijansko modno revijo Amica in dodala, da tetovaža izginja s pomočjo laserja.

"Marilyn bom izbrisala s svoje roke, saj je bila negativna oseba. Bila je motena, bipolarna in depresivna. In res si ne želim privlačiti takšne negativne energije v svoje življenje," je pojasnila 25-letna igralka, ki ima sicer še devet drugih tetovaž. "Kdo ve, morda si kdaj odstranim še kakšno. A laser res boli," je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.