Megan znova zaročena

Foto: Žurnal24 Megan Fox Brian Austin Green
Megan Fox in Brian Austin Green sta se po štirih letih znova zaročila.
Oglej si celoten članek

Par, ki se je razšel februarja 2009 po petih letih zveze, se je znova zaobljubil, datuma poroke pa še nista določila. Njen predstavnik je zaroko potrdil.

Govorice o novi zaroki so krožile že nekaj mesecev. Januarja je 36-letnik namreč enemu od oboževalcev na Twitterju na vprašanje o stanu odgovoril, da je s 24-letno igralko zaročen.

Ko sta lani odpovedala svojo zaroko, je bilo pričakovati, da se bosta osredotočila vsak na svojo kariero. Takrat je neki vir povedal, da je njuno razmerje samo prijateljsko.

Pojavljajo se že ugibanja, kakšna bo zdaj poroka, saj si je Megan vedno želela zasebno slavje. Rekla je, da poroka ne bo velika, saj ni takšno dekle, ki bi si želelo velikega pompa. "Če se zgodi, bo to hitro in nenačrtovano," je sklenila.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.