Meghan in Harry: Ajej, tako je potekalo srečanje s prinčevo bivšo

Foto: Profimedia
Nerodno, nerodno …
Oglej si celoten članek

Vojvoda Harry je svojo ženo septembra odpeljal v Amsterdam, kjer je prinčev prijatelj, Nick Jones, nedavno nazaj odprl hotel Soho House Amsterdam. Jones pa je naredil napako, saj je na otvoritev povabil tudi igralko Jenno Coleman, Harryjevo nekdanjo simpatijo.

Nekdanja golobčka sta se srečala med zajtrkom v hotelu in snidenje je bilo za oba mučno. Harry naj bi osramočeno pogledal stran, ko je šel mimo nje, in tudi Jenna se je menda močno trudila, da se njuna pogleda ne bi srečala. Meghan teh neprijetnih trenutkov menda sploh ni opazila.

Foto: Profimedia jenna coleman

Harry in Jenna sta se spoznala leta 2015. Med njima je takoj preskočila iskrica, a je Jenna zvezo hitro prekinila. Vse je za nekaj dobro, pravijo, in to bi verjetno potrdil tudi princ, ki je sedaj srečen v objemu svoje Meghan, ki jo je 19. maja letos popeljal pred oltar.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.